onsdag 6 mars 2013

Utebliven reaktion idag :(

Ute på hundpromenaden imorse trodde jag att de där tokmaghuggen skulle leda till att jag kunde gå på dass när jag kom in igen. Så fel jag hade. Efter över en timme på cykeln nu utan att jag kunnat lämna ifrån mig minsta lilla klutt på toaletten ger jag upp och tar till en resulax. Det finns en gräns för hur mkt värk man skall palla med och när tiden går och inget händer.. jag vet ju att jag jobbar mot tiden och när det går för lång tid får jag motsatt effekt och chansen jag hade att ställa saker o ting tillrätta med hjälp av mediciner och andra hjälpmedel går förlorad. Får jag inte ordning på tarmen på morgonen går hela dagen åt helvete. O även dagarna som följer då det krävs ett jämnt flöde för att det inte skall samlas en massa skit som orsakar ännu mer stopp längre upp  i tarmen. Stå ut. Tja, det finns som sagt en gräns för hur mycket man kan och hur mycket ska stå ut med.

Känner mig rätt misslyckad idag med andra ord. Hade verkligen hoppats ta till medel utan att först kunna gå på dass, åtminstone lite grann. Men, ett steg fram och två steg tillbaks eller två steg fram och ett tillbaks. Jag får väl hoppas att medlen funkar som de ska nu och så får jag ta nya tag imorgon. Tog ingen movicol junior imorse då jag tyckte att magen höll tillräckligt ändå (svimma-av-hugg) så det var väl korkat antar jag.. tog ju bara en tarmslim igår också.. kanske för kraftig nedskärning på för kort tid? Får nog testa två tarmslim ikväll igen för att få fart på eländet. Det gör ju ingen nytta om det stannar upp längre upp i tarmsystemet.

Hade världens tokjäsningar igår eftermiddag också. Inser att jag tagit på tok för lite medel. Försökt att tvinga tarmen att jobba som sagt, men det har ju inte funkat sådär vidare värst bra. Inte på eftermiddagarna i alla fall. Tre medel igår slutade med en väldigt jobbig eftermiddag och kväll och jag la mig redan vid nio. Värre än när jag var gravid med andra ord. Men varför sitta uppe när magen tokvärker och illamåendet står en upp i halsen?

Lillan var kinkig igår kväll dessutom och ville inte äta eller dricka ordentligt plus att hon var otroligt grinig och svårsomnad. Det blev med andra ord ännu en natt utan nån vidare kvalitetssömn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar