söndag 17 mars 2013

Inte på topp..

Idag är inte direkt nån bra dag. Börjar inte bra. Magen värker, hugger, är uppspänd som en badboll och trots att jag fått såna hugg att jag flera gånger fått krypa ihop (som jag inte ska göra) dubbelvikt o kvida så vill det bara inte ut. Inte nånting. Trots cykel, promenad och 2 tarmslim igår. Homeopatmedlen likaså. Hade en något bättre (rent smärt och svullnadsmässigt) dag igår eftersom jag fick ur mig en hel del de gånger jag gick på dass med mina medel och det är dessutom en bra förutsättning när man kan gå på dass lite av sig själv först. Idag blev det inte så. Inte alls. Kämpat med två medel, då jag bestämt att hålla mig till det just nu, och japp.. bakslag big time! Magen värker. Medlen gick knappt att få upp (stopp bakifrån, tarmen ivägen?) och värken.. ja, den gör sig väl påmind. Man känner att man lever i alla fall.. hu! :(

Kör vidare på samma program och hoppas detta var tillfälligt. Har lycktas att böja mig ett par gånger eftersom jag klantat mig en del de sista dagarna, men jag hoppas detta inte ställt till något. Lillan fick ett staffli över sig, var tvungen att böja mig snabbt o lyfta upp henne, tappade en stor kastrull med fisksoppa i kylen och lyckades sprida innehållet över halva köket.. japp, tomatbaserad dessutom.. vad gör man? Försöker fånga grytan.. lillan vaknade och grät i sängen, låg fel och maken var inte inom räckhåll..  böjer mig ner o tar snabbt upp henne.. kommer på mig själv.. ja, såna saker..

Elektroden där bak i ryggraden känns en del. Putar liksom ut och man kan känna att det rör sig under huden. Skall det vara så? Osäker.

Skall fråga Greger när jag träffar honom i veckan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar