fredag 15 mars 2013

Hormonmonster

Hormoner. Vad ska man med dem till? Typ allt?! Usch, jag gillar dem inte. I alla fall inte de hormoner som härjar i kroppen och lever sitt eget liv - som får mig att bli en bitch på köpet dessutom... Me no like! Kan komma på tusen andra anledningar som utan problems kan få mig att bli en bitch, dessa hormoner kan jag liksom klara mig utan. Funderar på allvar att ta kontakt med gyn och be om något som hjälper till att dämpa dessa extrasmärtor jag har varannan vecka nu. Det räcker så gott med dem ja har i vanliga fall. Kombon av de två är bara FÖR mycket. Det har ju dessutom eskalerat för var månad som går och håller i längre och längre varje gång. Tiden emellan, då magen är lite lugnare, blir kortare och kortare. Med lugnare menar jag kass men utan den extra värken som kommer de här två veckorna varje månad.

Proppade i mig iprentabletter igår i förhoppning om att må lite bättre, men inte fasen... skall göra nytt försök idag men lägger inget större hopp till att det kommer fungera idag heller. Homeopatmedlen hjälper inte mot den här typen av magsmärta, det är ett som är säkert, men de är ju å andra sidan inte gjorda för att hjälpa mot den typen av värk heller.

Tog två tarmslim igår kväll istället för en som jag gjort de sista kvällarna, för att försöka få ur mig så mkt som möjligt nu på morgonen inför det göteborgsbesök jag skall försöka mig på tillsammans med min svägerska ikväll. Så jävla kass tajming med denna värk, men det var väl bara att vänta. Jag oroade mig för den värk jag har i vanliga fall och hur jag skall hantera den nu med sns och allt och så kommer det här med. Att det aldrig kan få vara lite lugnt? Att man aldrig kan få ha en bra dag? Göra något roligt utan att behöva ha ångest o må fan för det.

Hur som helst. Magen hugger o värker och har känts som jag skulle kunna springa på dass många gånger nu, men icke.. kämpar vidare med min cykel ett tag men jag känner på mig vart det kommer sluta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar