söndag 17 mars 2013

Skum känsla!

Upptäckte något "läskigt" idag. Har tagit bort bandaget (äntligen! Japp, bättre sent än aldrig...) från det lilla snittet, där elektroden som leder in till sakralnerverna genom ryggraden är placerad. Den största sårskorpan trillade bort imorse och den bula som jag hittils trott berodde på just sårskorpan visade sig vara en bula som faktiskt ligger under huden och som man kan känna hela vägen till pacemakern i skinkan... med andra ord är det väl sladden jag känner under huden och den flyttar sig när jag petar på den. Huuu! Läskigt. Känns ungefär lika skum som de hårda ådror jag brukar få när jag legat på sjukhus och personalen misshandlat dem med läkemedel och nålar. Hoppas det ger sig och liksom bäddar sig längre ner i fettlagren eller något, men jag har en känsla av att jag kommer få leva med det här. Tur man har badbrallor som täcker! Men jag skulle ju inte vilja landa på arslet eller ryggen om jag trillar - det är ett som är säkert!

Höjde styrkan lite idag också eftersom jag inte känner något av det här programmet (som är väldigt lågt) när om jag inte stänger av det och sätter på. Då pirrar det till men sen försvinner känslan lika snabbt som den kom. De andra programmen har jag ju känt mer eller mindre hela tiden och ännu mer då jag bytt ställning från ex sittande till stående eller liggande till sittande etc. Vi får se vad som händer. Snart en vecka med det här programmet nu. Time flies.

Sista dagen hemma imorgon innan det (återigen) bär av till Stockholm. Ser inte direkt fram emot de där undersökningarna, vet ju vad de innebär. Men.. nödvändigt ont antar jag? Funderar bara på hur jag skall bli av med kontrasten efter. Det brukar ju vara ett projekt from hell så att säga. Ett smärre mission impossible. Skall jag behöva ta till rävgiftet Dulco och krampa hela natten med risk för att det bara blir sämre o inte kommer ut? Jag vet inte. Kluven. Kanske överdosera tarmslim rejält? Något åt det hållet får det nog bli. Annars sitter kontrasten där den sitter i åtminstone en vecka o täpper till det som redan är tilltäppt så det räcker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar