fredag 22 mars 2013

O du sömnlösa natt..

Det blev inte direkt nån sömnfylld natt inatt. Hade tänkt mig en lugn skön kväll i soffan framför nya avsnittet av Revenge, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Nummer ett: det var svinkallt inne efter temperaturneddragningen då vi var borta (femton grader när vi kom in genom dörren igår eftermiddag) och värmen ville inte direkt komma igång förrän sent på kvällen.

Nummer två: lillan var orolig o snorig och hade svårt att komma till ro.

Nummer tre: jag fick lägga mig med lillan innan Revenge var slut och missade slutet, men det fick det vara värt för lite extra tid i sängen.

När jag väl gick och la mig satte magen igång och lillan körde runt som en liten väderkvarn i sängen. Käken spökade så jag fick upp och ta värktabletter igen..  hade inte sovit en blund vid tre inatt. Efter det fick jag ett par timmar som jag lyckades fylla ut med mardrömmar. Fantastiskt bra? Men det var i alla fall några timmars sömn. Min dock vaknade imorse, ännu snorigare men vid relativt gott mod. Kan man säga så? Min mage var det annat med. Den mådde faktiskt bättre de två sista dagarna då vi var borta än vad den gjort den här morgonen och natten som gick.

Jag kämpar med att få ur mig något innan jag tar till mina resulax, men jag tvivlar på att det kommer leda till något större genombrott. Försökte kopiera cd skivorna jag har hemma från tidigare röntgenundersökningar igår för att kunna gardera mig att de har alla bilder de behöver när de jämför på ronden - men inget vill gå med mig... bilderna går numer inte att läsa på datorn hemma och de som går att läsa går inte längre att kopiera... går de att kopiera går de inte att öppna. Maken testade på tre olika datorer igår men fick tillslut ge upp. Fattar ingenting. Vi har kopierat o öppnat de där förbaskade cd skivorna många gånger förr utan några större problem... :( Så när det väl gäller.. jag blir så trött! Trött o ledsen. Lite medgång tack. Det här var ju något vi (för en gångs skull) hade kunnat lösa på egen hand utan inblandning av andra. Tydligen var det inte meningen den här gången heller... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar