onsdag 13 mars 2013

Badboll till mage

Hittils har det nya programmet inte varit nåt vidare positivt för min del. Visst, det har bara gått lite drygt ett dygn sedan jag bytte från det gamla och det är kanske för tidigt att säga - kroppen och framför allt tarmen behöver tid att vänja sig - MEN just idag mår jag rent utsagt fan i magen. Stor och rund som en badboll och värker mer än den gjorde igår. Har tagit inina homeopatmedel precis som jag gjort de senaste dagarna den här veckan. De har dock inte hjälpt idag. Inte alls faktiskt. Igår och i förrgår tyckte jag faktiskt att de gjorde viss skillnad, framför allt på värk och uppblåsthet, vilket är helt annat än vad man kan säga om status på magen idag. Uppblåst och värkande. Det är nog själva definitionen just nu. Återigen, hade jag inte vetat att jag inte är gravid hade jag nästan trott det.

Snöar ute. Hutter! Vill ha värme! Trött på allt vad kyla, snö och vinter heter. Längtar till sommaren. Våren. Fågelkvitter! Allt sånt. Får min själ att må mycket bättre. Jag hatar att frysa. Köpte till och med hem en ny grill igår påväg från sjukhuset. Både jag och make kände att våren var påväg och att det var dags att göra slag i saken. Har ju inte ägt någon grill sedan vi bodde i vår etta på Kopper. Då grillade vi nog varenda dag hela sommaren innan vi bestämde oss för att flytta. Antar våra grannar var tacksamma över det, haha..  i den lite större lägenheten hade vi ju ingen uteplats och där försvann även grillkvällarna. Nu, när vi har eget hus med bra grillpotential kan man ju inte låta bli att längta lite extra..  sommar, sol.. grill! Ja, allt det där. Det som man väntar, väntar och väntar på och som sedan försvinner fortare än det (förhoppningsvis) kom. En vecka eller två och så är sommaren över. Sverige är ju inte direkt känt för sina långa somrar. Däremot för sina otroligt fina sommardagar, de dagar då sommaren bestämmer sig för att visa sig från sina bästa sida.

Usch, vad jag svamlar! Det är hormoner! Man kan skylla det mesta på hormoner. Fast jag är å andra sidan inte inne i nån hormonsläng just nu, så jag vet inte om det går att beskylla hormonerna för de här idiotierna. Nåja, det är ju bättre att skylla på hormoner än någon fysisk person, eller hur! Hormonerna kan ju ändå inte försvara sig och de tar ju inte illa upp heller. Bara en sån sak... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar