torsdag 21 mars 2013

Något mindre uppspänt

Måste berätta lite positiva nyheter i alla fall. Trots att de senaste dagarna varit en smärre pers har magen faktiskt varit lugnare än dagarna innan vi åkte till Stockholm. Fel mat, fel tider, mycket stress och ändå har magen inte spänt upp lika mycket som den normalt gör. Har ökat styrkan på det program jag kört (nya nummer fyra) till 2,2 och tror jag kommer behöva öka det ännu mer eftersom jag tappar känslan hela tiden. Fortsatt med mina homeopatmedel, bytt R37 mot R7 men kört vidare med Nux Vomica och tagit tre movicol per dag. Vi får väl se hur det går nu, vågar inte ropa hej på vare sig den ena eller andra fronten.. att få ut alla denna kontrast lär kosta på krafterna..

Men.. every little helps? Måste ju nämna när jag har någon liten ljusglimt också och inte bara skriva de dåliga bitarna. De har jag så många ändå!

Något annat positivt är att lillan fått en tand till, den passade på att spricka igenom tillsammans med hennes första vrålförkylning då vi åkte till Stockholm. Tajming värre ;-) Stackars mamma fick dras med kinkig liten och snorkråkor högt och lågt. Jaja.. vad är väl en bal på slottet.. ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar