lördag 9 mars 2013

Bytt program igen.. :(

Känns inte så bra det här. Som jag skrev igår uteblev både dassbesök och skön magkänsla igår. Det går ju lite hand i hand det där. Programmet jag använde mig av började dessutom göra väl ont på fel ställen igen så jag bestämde mig för att byta. Resultat? Magen blev rund som en badboll och ännu hårdare. Kämpade länge igår em med min motionscykel för att få igång en "spontan" reaktion, men icke. Det var bara att gilla läget och ta fler resulax. Fyra totalt blev det igår. Hade hoppats på tre men icke...

Eftermiddagen var jobbig och jäsig och kvällen likaså. Tur för mig att lillan hade en något bättre dag igår och somnade utan alldeles alltför mycket strul. Vaknade dessvärre redan halv sex imorse och vägrade somna om, så det var bara att gilla läget även på den fronten och gnugga gruset ur ögonen. Halv sex en lördag är väl rena rama sovmorgonen.. eller? Nä, jag hade nog hoppats på nån timme till åtminstone. Tjejen sover ju inte direkt överdrivet mycket. Man får göra det man vill ha gjort effektivt. Får man en minut till övers gäller det att inte slappa bort den för då är den minuten snart förbi och nästa chans väntar på sig.

Hur som helst. Program ett fick det bli. Hade svårt att känna av stimuleringen på program fyra som jag först försökte med. Apparaten ville bara pipa att jag nått maxgränsen av stimuleringen som sköterskan ställt in och när jag inte kände något av den då jag satt den såpass högt var det ju bara att testa nästa program, i detta fall nummer 1. Det var det program jag var inställd på från början. Det som inte gav nån vidare effekt då.. som jag bytte från.. till nummer 4- som jag i början kände något av. Nummer ett känner jag knappt av nu heller. Har ganska hög styrka och känner den ändå bara när jag stänger av och sätter på. Då pirrar det till men försvinner lika snabbt. På de andra programmen känns stimuleringen på betydligt lägre styrka. Innebär kanske att detta är fel punkter för min del? Jag vet inte. Men jag skall till östra nästa vecka och då ska jag se till att de hjälper mig ändra till något mer effektivt. I alla fall något som känns på rätt ställen. Det kan väl ändå inte vara så att elektroden ändrat läge? Så försiktig som jag trots allt varit..  det hoppas jag innerligt inte att den har.

Tog två tarmslim igår kväll som vanligt, men har inte tagit movicol alls på några dagar. Funderar på om jag behöver införa dem igen ifall jag inte får nån reaktion idag heller. Reaktion i positiv bemärkelse. Den där badbollsmagen som jag har nu... den ser jag snarare som en biverkan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar