söndag 24 mars 2013

Som en jäsande deg..

Min mage var inte fit igår. Inte någonstans. Att byta program gjorde inte direkt att jag mådde bättre. Tvärtom. Igår mådde jag fan. Tokjäsningar, uppspänt, huggsmärtor.. nä, det var inte bra. I kombination med trötthet och förkylningssnor kändes det inte som det var min dag igår. Men å andra sidan... då kan den bara komma snart, eller hur? Nån dag ska det ju vara min dag också.

Min lilla har inte mått nåt vidare i helgen. Hennes förkylning har försämrats ikapp med att hon fått två tänder (japp, båda har spruckit igenom nu) och hon sover urkasst på nätterna. Håller humöret uppe rätt bra måste jag säga för att vara i det skick hon är. Jag hade räknat med betydligt fler protester och mycket mer bråk- det märks att hon inte är fit. Det är ett som är säkert. Håller på att lära sig krypa "ordentligt" också, vilket är kul att se :)

Snoret har ändrat färg från klart till sån där härlig grönslibbig gegga som man får suga rejält för att få ur näsan på henne. Japp, sån där nässug. Är ingen fan av den, men den underlättar i alla fall för henne och får henne på bättre humör - efter.

Magen då.. jag kämpar på i vanlig ordning och har hittils inte fått någon spontantömning idag heller.. känns inte som den är påväg även om maghuggen avlöser varandra i kombination med mycket gaser och övrig magvärk.

Fick för mig igår (i ett svagt ögonblick - ett av de många jag har... ) att slinga håret på egen hand.. DUM IDÈ!! Varför? Valet stod mellan att färga hela skiten mörkt (igen) men då jag frågade maken lite försiktigt påminde han mig snällt om att sommaren snart (allt är relativt) är här och vilket helvete jag hade sommaren för två år sen när allt blev rött och jag inte fick bort skiten...  det är mkt lättare att ändra tillbaks från slingor än vad det är när man färgat mörkt. Once you go black you never go back, det är så sant som det var sagt! Så... det blev slingor. DUMT. Man ska inte ge sig på folieslingor på egen hand. Det blev INTE bra. Vad göra? Försöka rätta till det värsta idag och sen får jag väl hoppas att frissan kan klippa bort det som går på tisdag när jag ska dit och att hon inte har alltför många kommentarer om mitt våghalsiga försök...  det finns ju mössa.. tur det är kallt ute huh... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar