onsdag 1 augusti 2012

Pentasa - testperiod numero 2

Eftersom jag haft sån förbannad värk i magen de sista dagarna och veckorna bestämde jag mig igår (efter lite övertalningskampanj från orolig make ;)) att testa pentasa igen. Sagt o gjort så nu är jag inne på tablett numero två för den här gången. Insåg även till min förfäran att mina relaxit tabletter är snudden på slut så det gäller att besöka apoteket idag igen. Suck! Känns som jag hänger där för jämnan o ändå avskyr jag allt vad apotek heter.

Min kära vän, Martina, tack för tipsen om kaliumcitrat hur kunde jag missa detta?? Fel styrka på magnesiumet, men det går ju att dubbla dosen eller hur ;) Jag får testa helt enkelt vad har jag att förlora? :) Tack! Beställde även mätglas, pipetter, medicinflaskor o dylikt igår för att kunna komma igång med min stricture heal procedur. Snart så... ;) Till dess är det pentasa som gäller ,) o all annan skit jag måste ägna mig åt!

Tanken är att vi skall bege oss till sundsby idag med svärföräldrarna, men vi får se hur det går med det. Lillan har haft en jobbig natt o kväll igår med magen o den har inte direkt visat sig från bästa sidan idag så hon är något gnällig..  inte roligt att släpa iväg henne någonstans då.. o min egen urkassa mage på det. Vi får se. Det får bli som det blir helt enkelt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar