tisdag 28 augusti 2012

Telefonköer

Har spenderat ännu en morgon med telefonen i högsta hugg. Inte för att jag pratat med så värst många, men jag har suttit i telefonköer och mötts av en väldans massa telefonsvarmeddelanden som förkunnar att "personen du söker är inte anträffbar, träffas åter och så bla bla bla.." Vad är meningen med telefontider när man ändå aldrig når personerna man söker??

Lyckades dock komma fram till kirurgmottagningen två minuter innan de stängde telefontiden nu på förmiddagen. Tack o lov för det. Inte för att jag vet om det ger mig något eller om den där "lapp" de lovade lägga till kirurgen i fråga kommer fram... det verkar ju inte gått så bra med lappen som koordinatorn lovade att lägga förra veckan.. tydligen är han i tjänst i alla fall och när jag förklarade mitt ärende och att det rör en operation inbokad nästa vecka verkade det i alla fall som sköterskan insåg att jag faktiskt behöver få tag i och prata med honom innan dess. Hon tillade dock att "om jag inte hört något innan torsdag kan jag ringa dem igen så får de jaga honom flitigare..." Jo tjena.. jaga honom flitigare? Kan de inte jaga honom på en gång så slipper vi allt detta strul! Tiden är ju ganska knappt och det är mycket som skall klaffa.. jag blir så trött!!!

Lillan hickar i sin babysitter bredvid mig, jag tror hon ganska snart kommer tröttna på att sitta där. Hon har i och för sig bara spenderat ett par minuter där än så länge, men i hennes värld är det lång tid och tålamodet har hon ju dessvärre ärvt av mig. Magen idag? Inge bra. Kanske något bättre än gårdagen men det gör ont åt både höger o vänster o fram o bak.

Kör vidare med min oregano olja men undrar om probiotikan jag införskaffat är tillräckligt bra? Jag tvivlar..  är den inte det finns ju risken att de onda bakterierna gör en comeback utan dess like när jag väl fått kål på dem och att reaktionerna på detta blir allt annat än det jag önskar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar