söndag 19 augusti 2012

Dagen D eller Dagen E

Idag är definitivt en sån dag! Dagen D eller dagen E - E som i "efter". Det känns verkligen så idag. Vare sig mage eller skalle var med mig när jag steg upp imorse. Kroppen är inte direkt van vid att vara uppe till efter midnatt längre och den är inte gjord för att dricka och äta så mycket eller så sent. Jises. Man är verkligen ingen ungdom längre och som jag sagt så många gånger förr: synden den straffar sig själv! I form av magvärk, allmän dimkänsla i skallen och tja, ett läge som kunde varit bättre helt enkelt. Ändå var jag långt ifrån bakfull imorse. Det var faktiskt väldigt länge sen jag var och det är definitivt inget jag saknar! Var uppe med tuppen som vanligt och vaken flera gånger inatt - dessutom bestämde vi oss för att ta en löprunda när vi kom hem idag, jag maken o lillan. Hurtigt värre?

Löprundan blev lite längre än vanligt och sista biten fick vi dessutom sällskap av hundarna som var på g båda två. De verkade uppskatta detta lilla inlägg och jag måste säga att jag var positiv överraskad över tempot på dem båda två. De hängde med bra måste jag säga och de sprang FORT. Däremot blev väl maken inte direkt   fit i knoppen efter den där rundan. Tror han hade behövt vila lite för som sagt.. synden den straffar sig själv o han fick ju i sig nåååågot mer av de flyktiga dryckerna (vi kallar dem snapsar?!) än vad jag fick. Tål inte snaps o en eller ett par är mer än nog för min del. Har man en trasig mage så har man. Den blir inte bättre av snaps. Speciellt inte när man hällt i sig oregano olja innan!

Däremot får jag nog tacka oregano oljan för att jag trots allt klarade kvällen såpass bra som jag gjorde. Utan den tror jag att jag sagt godnatt betydligt tidigare än jag gjorde. Så jag kör på. Idag med. Det är snart dags igen. Sen blir det till att laga lite thai.. maken ser ut att sussa gott på soffan så det är väl bara att hugga i och hugga in.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar