onsdag 8 augusti 2012

Ny cykel - för avancerad för mig?

Maken har, snäll som han är, valt att köpa en ny motionscykel åt mig. Detta för att jag skall få en som fungerar även hos mamma då vi haft lite problem när vi valt att stanna över där. Jag får helt enkelt inte magen att funka med den cykel som i dagsläget finns där.. som jag tidigare förklarat fungerar den mer som en trampebil än som en cykel och bäckenet tippar inte som adet behöver för att saker och ting skall fungera.

Har nu testcyklat den nya cykeln och kommit fram till att den är snäppet för avancerad för min del! Valde dock billigaste möjliga som inte fjädrar sönder men den har en massa skumma program och profiler som inte fungerar utan ström och som stänger av sig så fort man lyfter arslet från cykeln.. inte så optimalt i min värld där jag inte gör mycket annat än rusar fram och tillbaks mellan cykeln, toan o köket typ..  :( men men, skall ge den några dagar i alla fall o väljer att förpassa den gamla cykeln till min mamma medan jag har den nya här - den bara borde ju fungera bättre än min gamla när jag får kläm på hur den faktiskt fungerar. Annars får jag väl byta plats på dem. Måste ju ha den som fungerar bäst där jag använder den som mest...

Det har varit en hektisk morgon idag. Lillan har varit lite kinkig. Ville inte bada.. Började tokgrina.. tja, det är inte roligt att bada en gråtande bebis!! Märkte lite av dessa tendenser redan förra gången hon badade, men innan dess har hon faktiskt uppskattat sina små bad.

Använde brädan imorse igen och har insett att det nog bara är att acceptera att det kommer vara så ett tag framöver.. saker o ting fungerar bättre med brädan än utan. Jag behöver den igen. Tråkigt men sant. Tragiskt men sant. Blir till att släpa med snowboardfodralet till bröllopet på lördag. Folk får undra bäst de vill. Jag förvarar min "resbräda" i ett snowboardfodral, det blir så mycket smidigare att frakta den då!

För övrigt? Inte så mycket förändring. Morgonen gick lite bättre idag för min del med tanke på att brädan gjorde sitt jobb men efter frukost blev det sämre igen. Natten var jobbig. Knappt nån sömn och en svettig bebis intill mig. Tokjäsig mage.. det kunde varit bättre men jag känner mig ändå förvånansvärt pigg idag. Stressad dock. Stressad till tusen. Hjärnan går på högvarv känns det som. Inte så optimalt. Stress är ingen bra vän... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar