måndag 27 augusti 2012

Oroad

Idag har inte varit den bästa dagen i mitt liv. Fy fan säger jag bara. Den har liksom fortsatt i samma spår som natten och eftermiddagen igår. Åt skogen med andra ord. Hade hoppats på lite förbättring idag men icke. Kan det ha varit mjölkproteinet trots allt som ställt till det eller var det vattnet som fastnade igår? Det enda jag vet med säkerhet är att jag mår fan idag. Tokjäser, spänner och värker i magen.

Gått tre långa promenader för att rensa både skalle o kropp men det har inte gjort någon större skillnad tyvärr. Förhoppningsvis lite mer färg på kinderna då ;) Det har ju trots allt varit en riktigt strålande fin dag (som min mamma konstaterade imorse vaknade vi till en KLARBLÅ himmel, första gången den här sommaren?). Luften är liksom frisk. Det känns att hösten är på intågande. Snabbt sådant. Både härligt (hösten är frisk!) och deprimerande på samma gång. Kan liksom inte låta bli att gräma mig lite (fast jag vet hur dumt det är) över sommaren som aldrig riktigt kom. Kan inte fatta att jag faktiskt inte badat en enda gång i år.. :-/

Hur som helst. Oroar mig inför den där operationen som är inplanerad eftersom koordinatorn inte ringt tillbaks än. Inte kirurgen heller. Behöver verkligen prata med dem men att försöka få fram detta är ju som att tala med en vägg. Det är bara lite drygt en vecka kvar och jag har en hel del frågetecken som behöver besvaras. Sjukt att man inte skall kunna få prata med någon som vet? Det är ju trots allt min kropp det rör..  att ha tålamod när tiden springer ifrån mig och jag är beroende av andra människor, det hör inte till min starkare sida. Inte alls faktiskt. Jag avskyr att vara i beroendeställning och jag avskyr att inte veta. Blir smått knäckt av det faktiskt. Idag har inte varit en bra dag. Mycket oro och mycket värk. Det är ingen bra kombo. En grinig liten tös dessutom. Man kunde hoppats på nåt bättre.. men det kommer väl. Imorgon är en annan dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar