torsdag 9 augusti 2012

Ut på havet o brädan skall med!

Blir ett litet blogguppehåll här nu på några dagar då vi skall försöka ta oss ut till sjöss över dagen och natten. Förhoppningsvis.. om inte väderprogrnosen ändras igen. Blir dock bara för en dag och brädan skall med. Suck. Har inget val. Magen är åt skogen. Det är bara att bita i det sura äpplet och surt är det vill jag lova!!

Skall köra en behandling med DMSO innan vi drar oss men sen bär det av. Packningen klar och de varma kläderna är med!! Sommar.. vart tog den vägen? Kom den nånsin?

Morgondagen skall spenderas hos min mor som skall vara barnvakt åt vår lilla skatt då vi själva skall ge oss av på bröllop på lördag. Bra att vänja henne vid miljön och inta bara dumpa av henne sådär o dra.. hon har trots allt aldrig varit ifrån oss så länge. Vem kommer våndas mest? Lillan, mormor eller vi? Jag antar att jag hör till de främsta kandidaterna på den punkten. Jag är rätt nojjig av mig.. kommer absolut att sakna henne.

Lördagen kommer bli en smärre pers för min del. Skall hinna säga hejdå till lillan, sköta henne på morgonen, lämpa av en hund hos brorsan o den andra hos mamma, sminka min vän inför bröllopet, infinna mig på bröllopet, åka till lerum och sen en lång bröllopsmiddag med förhoppning om ett eller två danssteg. Hur jag skall fixa det med magen i detta läge? Det är fortfarande ett mysterium men jag har laddat bra med näringdrycker i väskan.


4 kommentarer:

  1. Hoppas du kommer klara lördagen bra!
    Varför Lerum förresten? Ska bröllopet va där?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Emma och ursäkta sent svar!! Det gick bra! Över förväntan, visst mådde jag piss men jag stod ut och det var en mkt trevlig fest! Japp, festen ägde rum i Lerum och vigseln i ödsmål, därav vissa problem i logistiken för min del ;)

      Radera
  2. Oj, hur kommer det sig att ni va i Lerum?
    Skönt att du ändå klarade att va med. ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi var på aspenäs, de ville ha festen där.. antar att det föll brudparet i smaken (det vet jag att det gjorde). Enormt fint men för egen del hade jag nog varit lite mer bekväm haha.. - det var jag ju också.. fest o vigsel inom några meters avstånd från varann! -men det var ju deras dag och deras önskan så jag är glad att allt klaffade som det skulle.

      Radera