söndag 26 augusti 2012

Sen kväll i gott sällskap

Gårdagens middag blev en sen tillställning. Nåja, den började ganska tidigt men i vår värld slutade den ganska sent. Vi är ju liksom inte vana att vara uppe sådär länge längre. Man har ju sedan drygt ett år tillbaks gått och blivit pensionär. Inte bara inom ett område heller om man säger så...

De senaste helgerna har dock varit väldigt annorlunda i vår lilla sfär. Bröllop, kräftskiva, middagen igår.. alla har de varit sena kvällar med ett helt annat upplägg än man är van vid nuförtiden. Men oj så trevligt det var, -nästan som på gamla dagar. Man kände sig lite "ung på nytt". Det kan behövas emellanåt! Det är ju synd att enbart leva som pensionär när man är dryga trettio år gammal (dryga= + ett eller annat år till ;))

Magen.. tja, den var väl inte direkt den bästa jag haft sista tiden. Kan bero på att den var i smärre katastrofskick redan innan middagen då jag kvällen före fått i mig mjölkprotein av misstag. Bäddade inte direkt för en bra start. Att jag sedan inte lyckades få rätsida på magen innan våra gäster kom, det var nästa steg i fel riktning. Följt av sen mat och mycket mat, mycket tilltugg och dryck på det.. bäddade inte för de bästa förutsättningarna precis. MEN det var en kanonkväll som till stor del spenderades på vår balkong i sällskap av gitarren (stackars grannar?!) och trevligt sällskap av min bror o svägerskan. Nästan lite nostalgiskt faktiskt.

Dagen går dock i lugnets tecken. Behöver hämta oss lite känner jag, inte bara efter gårdagen utan efter allt som hänt sista veckan. Vi har ju trots allt spenderat en stor del av veckan som gick på resande fot med alla perser som det innebär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar