söndag 19 augusti 2012

On hold

Usch, jag blir så trött. Hade tre mail för att bekräfta samma order idag - varav två av dem meddelade att de produkter jag behöver snabbast är restade och kommer återigen i lager nästa vecka. Suck säger jag bara! Hade behövt dem nu. Fy. Denna väntan.. inte min starka sida. Har jag gett mig fan på att gå in för något vill jag ha det gjort med en gång. Hellre igår än imorgon. Jag gillar inte att vänta och det är ingen hemlighet att tålamod inte är en av mina starkaste sidor..

Hur som helst. Magen var åt skogen igår, löprunda till trots. Tror dock mer det hängde på resterna efter kräftskivan, en kosthållning som inte varit direkt optimal, all denna oreganoolja (herxheimer reaktion??) och tja.. lite för mycket socker kanske!? Mådde inge vidare inatt. Mådde illa och hade världens magkör .Men idag är det måndag igen. Helgen är förbi och det är dags att ta nya tag igen. Nya tag i form av att fortsätta min kur, köra lite magträning (får gaserna att flytta sig framåt om inte annat) och förhoppningsvis få klippt en hund eller två.. men det senare tvivlar jag på att jag får in i mitt späckade dagsschema.

På onsdag bär det (återigen) av mot stockholm och Huddinge. Dags för botox. Yippeeeyy... not. Men förhoppningsvis kan det hjälpa mig något. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar