lördag 25 augusti 2012

Löprunda i solen

Har varit riktigt hurtiga idag, jag o maken. Efter tre dagars stillasittande i bil (nåja, nästan i alla fall tre dagar med mycket bilåkande blev det i alla fall och längsta promenaden vi fick var väl i korridorerna på Karolinska i Huddinge!) kändes det i kroppen att den behövde sig en omgång. Sagt o gjort. Vi tog oss ut på en löprunda i förmiddags. Kändes att man inte rört på fläsket på en vecka. Det gick trögt - men över förväntan. Som maken sa, jag tror minsann vi snabbat upp oss rejält sen vi började springa igen tidigare i somras!

Flåset har blivit bättre, orken likaså. Däremot jävlas mina fotleder en del men det är väl bara att gilla läget och inse att man börjar bli till åren ;)

Magen har inte riktigt varit med mig sen löprundan. Sviterna sen gårdagens mjölkmisstag tror jag. Det rörde om i magen under löprundan och den där hemska molvärken och magsjukan gjorde sig MER än påmind. Fy fan. Igen mer sån ost för min del! Det lär dröja innan jag vågar mig på nån såndär trekantig bit igen..

Ikväll får vi besök av min brorsa, svägerska och småttingarna. Ser jag fram emot. Nog för att magen är skit men ibland är det en vinst bara att faktiskt klara av att vara lite social emellanåt! Maten är förberedd, efterrätten lagad och drinken den finns i alla fall i skallen ;)

Trevlig lördag gott folk! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar