måndag 13 augusti 2012

En hektisk vecka har nått sitt slut?

Det blev visst ett lite längre uppehåll på bloggen än jag hade tänkt mig från början - men det är sånt som händer? Tänker inte ursäkta mig själv eftersom jag bestämt att det här skall vara min "dagbok" och inget "måste" - det finns så mycket andra måsten i livet att det räcker gott och väl som det är!

Vi börjar från början, det vill säga med båtturen  - den gick över förväntan den här gången. Fick en kanonkväll ute på en "Ny" ö. För oss i alla fall. Alla "vanliga" platser var upptagna så det var bara att gilla läget och utforska nya marker. Bra! Jag gillar sånt. Även om jag är vanemänniska tycker jag också om att upptäcka. Nu va vi liksom tvugna då vindarna inte var av denna värld, vrid åt höger o vänster (norr o söder?) och huxifluxi, det bäddade för att vara tvugna att hitta en någorlunda "säker" tilläggsplats- vilket vi tillslut också gjorde. Såg dessutom årets första mink. Spännande! Han verkade ha bo på andra sidan holmen, det vill säga tvärs över viken där vi låg för kvällen. Trots att vädersiterna varnat för hårda byvindar märkte vi inte så mycket av dem där vi låg. Vi hade en fantastiskt fin kväll måste jag säga. Magen? Den var inte kanon men den överlevde. Morgonen därpå var bra mycket sämre. Då det dessutom regnade. O jag hade inte sovit en blund..  hamnade på träbänken då madrasserna gled isär så både axel och höft tog stryk. Försökte fixa till men det vill inte och magen började dessutom tokjäsa. Bad combination! Natten var inte direkt jättevarm heller.  Mer än tio grader kan man faktiskt önska i början av augusti!!

Nåja, jag skall inte klaga.. mer på det! Däremot tänker jag klaga på den illdåre som körde förbi oss och orsakade jättesvall. Fy fan för dig säger jag bara! Hundarna var livrädda och saker o ting flög omkring. Att maken satt kvar på stolen var rena undret och jag o mamma hade världens sjå med att hålla lillan och övrig inredning på plats. Inredning= hundarna.

Fredagskvällen spenderades hos mamma då vi skulle iväg på bröllop på lördagen och jag som bekant skulle sminka bruden. Det var något av en pers till dag för mig, både fredagskvällen då nervositeten över hur jag skulle fixa lördagen och sviterna av en "misshandlad" mage slog till. Misshandlad så till vida att jag inte hade tagit hand om den som jag skulle på fredagsmorgonen eller kvällen innan då den slog tokbakut.

Lördagen kom och smnket gick bra. En mycket fin brud blev det och jag tror att hon vart ganska nöjd faktiskt ;) Även gästerna gav mig många fina komplimanger vilket alltid är uppskattat.  På bröllopsdagen käkade jag en yoghurtfrukost och en oatly dryck till lunch. Inget mer. Inte förrän vi fick snittar och välkomstbål i Lerum. Bra? Nja, men magen pallade inte fast föda. Så enkelt var det. Resten av kvällen gick bra, tack vare en trevlig stämning, en del innanför rocken och en massa jävlar anamma. Hade en fantastiskt rolig dag men sviterna från den här misshandeln står sig än idag. Måndag. Jag får inte ordning på eländet. Magen vill säga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar