torsdag 2 augusti 2012

Molvärk :(

Den här satans magen alltså. Jag säger bara det. Den har inte varit på min sida de sista dagarna. För tidigt att utvärdera effekten av pentasan redan. Har ju bara tagit den ett par dagar den här omgången och sist tog det väl i alla fall nån vecka innan jag märkte nån förändring. Hade väl ändå hoppats på att effekten skulle slå till lite tidigare den här gången då magen verkligen bestämt sig för att tok balla ur :(

Vad är väl en bal på slottet...? Blir inte direkt bättre av att jag tycker synd om mig själv o trycker i mig kladdkaka, men jag får skylla på dålig karaktär och semestertider. Det vänder snart. Jag kan vara disciplinerad när jag väl bestämmer mig. Det har bara inte riktigt slagit till än. När magen mår som sämst äter jag av nån anledning mat som passar mig sämre? Man skulle kunna kalla det tröstätning fast egentligen rimmar det ju väldigt illa eftersom den där så kallade tröstätningen bara får mig att må ännu sämre i magen. Självplågeri låter lite rimligare. Men men, som sagt vad är väl en bal på slottet. Var sak har sin tid och min kladdkaka är ju för allt i världen inte den värsta av kladdkakor och inte det sämsta man kan stoppa i sig.

Upptäckte imorse att jag fick ont i foten när vi var ute och gick. Under hålfoten, precis framför hälen. Inte bra! Inser att det var nånstans där jag fick ont förra året... då jag lyckades inflammera tibialis posterior och var tvungen att gå gipsad en månad. Urgh. Där vill jag inte hamna igen! O jag vill ut o springa! Så skönt att komma igång igen efter ett års celibat typ. Celibat från den formen av träning vill säga. Känner att kroppen mår bättre av att få sig en igenomkörare ett par gånger i veckan. Löpning är en form av sådan genomkörare.


6 kommentarer:

  1. Löpning är härligt! Jag hoppas att jag också snart kommer igång igen och att du slipper mer ont i foten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det ... frihet liksom! Lite segt i början innan man kommer igång men sen så.. man känner sig så duktig om inte annat ,) foten känns av men jag la geleinlägg i hälarna igår och skippade backarna uppför då gick det bättre (hoppas jag). Skall vara lite försiktig med just backar tror jag för det var när jag körde spåret förra året som det gick åt skogen på allvar..

      Radera
  2. Svar
    1. Hej Elinor. Japp, probimage har jag testat. Bland många andra tillskott.. tyvärr har den inte gjort nån större skillnad för min del. Äter just nu rubicon, den probiotika som (även här för tillfället) verkar funka bästa för min kassa mage!

      Radera
    2. Okey, ja jag kör med probimage nu åh den funkar rätt okey men just nu verka den inte funka alls..

      Radera
    3. Det kan variera lite det där.. alltså, en probiotika som funkar ena stunden kan plösligt sluta att fungera och behöva bytas ut mot annan med annorlunda bakteriestammar i? Har du testat att byta ut den ett tag för att se vad som händer?

      Radera