lördag 4 augusti 2012

Stricture heal - blandning klar

Det var ju som bekant ingen bra magdag igår heller. Trots det fick vi en ganska bra dag. En så bra dag vi kunnat få med de förutsättningarna. Efter en god glass och en liten utflykt till Mollösund var dock både jag, vovvarna o lillan ganska spaka. Fick gjort en hel del men som sagt var redo för sängen redan under eftermiddagen. Hade jag inte haft min mage att ta hand om hade jag lagt mig. Om jag hade trott att jag skulle kunna sova vill säga.

Käkade en alltför fet laxbit igår som vände sig i magen hela natten. Urgh. Kom dessutom på en anledning till att jag kanske känt mig så magsjuk de sista dagarna.. sojamjölken!! Den var dålig! Jag upptäckte detta då jag tyckte kaffet (som jag häller sojamjölken i) smakade konstigt häromdagen men reflekterade inte vidare över det utan trodde det var kaffet det var fel på.. så luktade jag på mjölken igår vid frukost och insåg att den gjort sitt. SUR! Kan hända var det därför magen protesterade så rejält?

Hur som helst, slog ut den och bytte mot ny förpackning. Fortsätter med pentasan och idag har maken hjälpt mig att blanda ihop stricture heal blandningen. Kommer väl stinka vitlök pga den men det börjar bli dags att testa. Nåt måste jag göra för att råda bot på min värkande tarm! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar