måndag 20 augusti 2012

Ett steg fram, två steg bak

Igår var verkligen en sån där dag när jag hade ett rejält bakslag. Det som jag tidigare sett som framsteg blev ett rejält steg tillbaks. Det är väl så allt som oftast i min värld. Ett steg fram och två steg tillbaks. Det är bara att kämpa vidare!

Igår hade jag nog min värsta badbollsmage hittils sen förlossningen. Jag var nog större runt magen än jag var strax efter snittet. Förresten, stryk "nog". Jag VAR större runt magen än precis efter snittet - och då var jag ändå blåslagen och svullen efter operationen. Igår var ren o skär katastrof. Det fina vädret till trots (det var nog sommarens hittils varmaste dag??) kom jag mig inte ut på vare sig löprunda (som jag hade hoppats på) eller någon längre promenad. Usch, vad arg jag var! Arg och besviken på mig själv.

Kanske gick jag ut för hårt med oregano oljan och dmso:n? Båda är ju rätt starka som sagt..   magen tokbubblade, jäste och ville bara inte ge sig. Det blev ett långt o sent brädpass igår kväll innan kvällsmaten. Hundpromenaden blev dessutom inte nåt vidare lång..  *snyft*

Imorse vaknade jag med en mycket uppjäst mage återigen. En lite gladare liten dock, tack o lov för det! Kämpar fortfarande med resulax nummer tre.. två.. efter tre andra medel.. då ringer de från kolorektallab på östra..  datum för min operation är satt! Jises. O snabbare än de räknat med dessutom. Snabbare än vad de sa var möjligt sist jag talade med operationskoordinatorn. Som det ser ut nu inom ett par veckor. Skrämmer mig lite eftersom jag känner till ett par fall som blivit sämre efter.. skrämmer mig att jag inte skall kunna ta hand om min lilla.. så mycket som plötsligt skrämmer mig? Samtidigt en förhoppning om att kunna bli lite bättre och klara mig utan alla dessa medel. Men orolig när jag hör att de inte opererat någon annan med mina problem sen de gjorde testet på mig för över ett år sedan. Enbart fall av inkontinens och det är lite skrämmande. Mitt problem är ju raka motsatsen och beror på allt annat än enbart en trög tarm.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar