torsdag 16 augusti 2012

Dagar på stranden

Har som bekant varit hos mamma över natten. Åkte dit redan igår förmiddag och tog en promenix till stranden med henne, lillan o vagnen. Jag skriver på det viset eftersom det verkligen var så. Henne, lillan OCH vagnen. Inte lillan i vagnen. Lillan ville inte åka vagn. Hon ville åka babybjörn.. hua vad varmt! Men det verkade inte bekomma henne det minsta. Mamma hade pajat ryggen men envisades med att gå med oss ner..  jag har väl aldrig nämnt vart jag fått min envishet ifrån? Mamma hävdar alltid att det är från pappa, men jag tror mig se ett mönster här.. och det är definitivt inte bara från pappa!!

Hur som helst. Det var en skön (men något blåsig och ganska molnig) dag på stranden igår. Jag försökte mig faktiskt på ett bad men det bara gick inte. Hua. Kallt. Tog en fika (lunch) på stranden och sen ballade magen ur som vanligt. Bara o knata hem (lillan blev grinig också) och försöka få ordning på den. Jag lyckades ganska bra måste jag säga och hade en mysig, varm kväll med mamma, vovvarna och lillan på hennes baksida. Vi grillade o pratade skit och det var som sagt mysigt! Grabbarna var ute o golfade och jag tror bestämt de fick en fantastiskt skön kväll! Lillan hade inte sin bästa natt så jag får hoppas att maken är sugen på lite nattliga äventyr inatt! ;) Han fick ju trots allt sova igår... hehe..

Idag var vi på stranden igen, mycket lugnare i vattnet men inte heller idag kom jag mig i. Magen har inte direkt varit kalas så vistelsen där blev inte jättelång men vi kom oss i alla fall dit. Har börjat fasa ut amningen rejält nu och hoppas väl att mjölken skall sluta rinna till inom de närmsta dagarna. Då blir det till att ta tag i behandlingar på allvar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar