tisdag 7 augusti 2012

Raw fiber mm

Min mage var något lite bättre igår. Långt ifrån bra men inte lika katastrofal som dagen innan. Man får se det lilla här i livet! Tog färre medel, låg mer på brädan, införde återigen raw fiber i min kost (mellan en halv o en tre kvarts skopa) gjorde smoothie mellanmål på frusen mango och sojamjölk uppblandat med det (yummy!) lite vaniljstång i gjorde susen. O lite naturell yofu. Sojayoghurt med andra ord. Har tagit bort movicolpåsarna mitt på dagen och tar nu fyra stycken istället för sex. Två morgon och två kväll. Det blev för mycket med sex om dagen för hela magen verkar vara ett vätskeuppror för tillfället. Försöker skapa nån form av konsistens. Hur bra låter det?

Fortsätter tills vidare med pentasan. Tänker ge den till lördag åtminstone, då har jag återigen käkat den i två veckor men hittils har den inte gett samma braiga effekt som tidigare. Börjar misstänka att det var slumpen och inte medicinen som hjälte till sist? Magen tokjäser o bubblar o har sig.. mår inge vidare nånstans.

Körde min dmso behandling igår kväll istället för igår morse, då jag kom fram till att det kanske inte är så bra att köra den behandlingen i så tät anslutning till alla dessa andra mediciner som måste tas rektalt, eftersom DMSO har en förmåga att snabbt transportera ämnen vidare i kroppen. Sorbitol i hela systemet vill man väl knappast ha... :-/ Vi får se om det gör nån skillnad.. och hur lång tid det tar innan hela jag osar av vitlök!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar