söndag 5 augusti 2012

Grillkväll hos mamma

Det blev en mycket trevlig kväll med grill och skitprat hos mamma igår tillsammans med brorsan och hans familj samt min kusin från strängnäs och hennes familj. Hundarna, Olivia o maken icke att förglömma ;) Nästan så det kändes som en sommarkväll dessutom då syrsorna valde att göra oss sällskap med sitt spelande. Gud, vad jag älskar att höra syrsorna spela! Jag vet att det finns folk som stör sig på dem och tycker deras skönsång är irriterande, men själv hör jag till kategorin som älskar att höra deras "oljud". Det är bara SÅ sommar. När den uteblir rent temperatur och vädermässigt kan man ju inte annat än nypa alla tillfällen som ges till att få den där rätta sommarkänslan. Sommaren börjar ju trots allt (kalendermässigt) lida mot sitt slut.

Magen? Inge bra alls..  som vanligt hos mamma käkade jag alldeles för mycket och eftersom jag försökt hålla igen på mina relaxit innan vi begav oss dit (allt för att få min stricture heal behandling att faktiskt hinna göra nån nytta mellan varven) var magen redan i smärre uppror då vi kom dit. Det var  innan maten kom in på bordet. Efter? Vi skall inte ens prata om det. Låt oss göra en lång historia kort och säga som så att den var i upprorstillstånd. Ont. Men det var väl bara att vänta.

Lillan väckte mig ett par gånger inatt. Trött. Hon somnade dock fort, strax efter att hon fått mat, så det var inga större bekymmer på det sättet - men när man varit uppe till halv tolv (!!!) sent i min värld, jag som normalt lägger mig innan tio, då tar det ännu mer på de krafter som egentligen inte finns.

Idag? Jag mår som jag förtjänar. I magen alltså. Det går inte att låtsas att man har en kropp som funkar när man inte har det. Hur mycket man än önskar att verkligheten vore annorlunda. Skall köra min andra behandling med DMSO blandningen idag. Undrar bara om det får en chans att göra nån nytta när jag ständigt tvingas ta till alla de här medlen för att kunna gå på dass? Suck.. 

2 kommentarer:

  1. Jag tycker inte det verkar som du mår som du förtjänar, tvärtom! Alla borde få "synda" ibland utan att behöva betala för det dagen efter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Emma! Vad rar du är! Jo, kanske är det väl så och kanske borde det väl vara så.. men när man har en kropp som inte funkar och vet med sig att den inte gör det får man väl ibland känslan av att man borde ha skärpt till sig och visat lite karaktär.. men tja, kroppen är väl inte det enda som strejkar i det här fallet - det gör karaktären med ibland!! :-/

      Radera