fredag 3 augusti 2012

Skov?

Har ingen vidare bra period just nu. Rent magmässigt alltså. Den här onda cirkeln vill liksom inte brytas. Verkar inte spela nån roll vad jag gör för molvärken vägrar försvinna och trots att jag återgått till min bräda (nåja, i alla fall till viss del - det vill säga på morgonen) så vill magen liksom inte reagera som den ska. Magen= tarmen. Har ont på ställen jag inte hade förr och just runt och under snittet vill det bara bubbla och jäsa och värka som skrutt..  ingen höjdare med andra ord. Det tar på både krafterna och humöret! Hua...

Skulle träffat lite vänner och haft picknick idag men det blev till att ställa in. Vare sig mage eller huvud är med på noterna idag. Magen var ju åt skogen redan igår så det var väl inte helt oväntat och huvudet kommer nog mestadels efter åskovädret och löprundan igår. Drack nog inte tillräckligt med vatten även om det kändes som om att jag hinkade vatten ett tag och sen är jag ju allmänt väderkänslig på det så..  som sagt inte så konstigt kanske?

Har jag tur kommer vi iväg på nån liten picknick på egen hand under dagen men det återstår att se hur lilla magen reagerar och vad tiden tillåter. Maken har pysslat ihop cykel numero två här hemma så jag kan sälja den som står hos mamma (funkar inte för mig, det är bäckenet och tippningen av detta som är väsentligt för min del och cykeln som står där låter mig bara trampa trampebil.. typ.. hjälper inte med andra ord.. så jag tänkte byta ut.. mot min gamla cykel.. det vill säga den som jag haft här med trasig sadel.. ) och byta ut den jag i princip trampat sönder här. Den funkar fortfarande bättre än den som står hos mamma dock så planen är att skicka dit den och göra mig av med den andra.. o få en ny, fungerande här hemma :) Många cyklar blir det.. räknade lite på det.. kom fram till att jag trampat sönder ungefär fem motionscyklar under min tid.. jises, dålig kvalitet eller för mycket trampande? Upp till var o en att avgöra!! Jag hävdar bestämt att det beror på kass kvalitet ;)

Åskovädret igår märkte oss alla, även lillan o Tuffe.. som är helt spaka idag. Lillan slocknade i mitt knä igår.. hon har en rätt udda stil får man väl säga :)

Lite dålig bild från makens mobilkamera men ändå.. stilen går ju inte att ta miste på! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar