lördag 4 augusti 2012

Första rundan med stricture heal

Kunde inte motstå frestelsen (kan man kalla det så när det handlar om såna vidriga grejer som att droppa kemikalier i ändtarmen?) att testa min stricture heal blandning idag. Maken gjorde ju ett hästjobb med att blanda ihop skiten (rent utsagt) så det var liksom bara o tuta o köra.. i min värld i alla fall!

Kanske lite ostrategiskt med tanke på att vi skall hem till mamma och träffa kusinen med familj ikväll och det finns en risk att jag kommer stinka vitlök eller ännu värre rutten spenat - men det får det vara värt. Kan det hjälpa så..  är den där lilla odören mitt minsta bekymmer. Jag kanske slipper närgångna människor ;) Kan se ut som fan utan att behöva bry mig för det är ändå ingen som ser.. nåt i den stilen *S* men.. jag är ju lite för kräsen för sånt. Har lite nojja när det gäller det där med hur jag ser ut eller inte ser ut. Tyvärr. Men sånt e livet. Om jag behandlade mina fötter lika väl som ja behandlar mitt ansikte som min make ibland brukar säga - då hade jag haft jävligt fina fötter. Nu räcker inte orken till för det tyvärr så fötterna har väl sett bättre dagar. Det får bli en ändring på det.  I ett annat liv ;)

Tillbaks till stricture heal blandningen. Var lite knixigt att dosera femton droppar när man låg upp o ner (vilket man skulle göra enl instruktionen) men det gick det med. Tror jag. På nåt sätt. Sved lite grann men inte värre än att man kunde står ut med det. Nu återstår bara att upprepa varje dag i några veckor för att se om det gör nån skillnad på kramperna och på förmågan att gå på dass! Ni som haft kramp i ändtarmen vet vad jag pratar om.. det är inte skönt.. det är smärta.. och den ger sig inte i första taget om man haft den där ett tag.. det vore trevligt att kunna gå på dass som folk. Bara en sån sak. Det vore värt allt besvär i världen. Något som räknas som en självklarthet för många hör till en av mina högsta drömmar.

Skall testa oregano oljan också, men det får bli när amningen är helt avklarad. Tror lillstumpan snart kommer vilja ha lite mer "rejäl" mat eftersom hon hela tiden stoppar händerna  i munnen och försöker käka upp dem. Mammas mjölk börjar bli lite väl mesig för henne tror jag.. .;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar