lördag 18 augusti 2012

Andra dagen med stricture heal oralt

Ja, dagarna går och går och krämporna de består. Eller nåt i den vägen. Är nu inne på andra dagen med stricture heal den orala varianten. Tog full dos oregano olja imorse och skulle not skippat det. Jises! Det bränner rejält i magen och har man inte haft uppstötningar förr så.. det känns! Får nog ta en lägre dos ikväll och bygga upp toleransen sakta, precis som jag enl instruktion borde göra. Tålamod är inte min starkaste sida. Det är liksom allt eller inget. Gärna på en gång.

Det positiva är att magen inte varit lika jäsig inatt. Det negativa är att lillan bestämde sig för att  vakna två gånger o inte låta oss sova. Hon har varit rätt orolig inatt. Hade ställt klockan på sju (sovmorgon för min del) men det var rätt onödigt. Lillan bestämde att vi skulle vakna vid fem och det var bara o gilla läget.

Egentligen är det dags för löprunda idag, maken skall ju vara med i nåt terränglopp om ett par veckor och har väl lite småpanik inför det - men vädret visar sig ju inte direkt från den bästa sidan idag. Har helt enkelt nada lust för tillfället - men det kan ju ändra sig ju längre dagen går.

Ikväll blir det kräftskiva med brorsan, svägerskan och småttingarna hos mamma i Ödsmål city (låter mer centralt än vad det är.. ;)) jag hoppas att det åtminstone blir uppehåll ikväll så vi kan sitta ute och käka. Det är liksom halva charmen med kräftskivor.. att kunna sitta ute o njuta av den ljumma kvällen.. vi kan ju hoppas att det håller idag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar