fredag 17 augusti 2012

Oral stricture heal - dag ett

Idag var det dags. Jag bestämde mig igår för att det måste vara nog på allt tokjäseri och att det var dags att ta tag i saken på allvar. Med andra ord förberedde jag min första "dos" oral stricture heal (dmso, aloe vera, potassium iodine, oregano olja och kollodialt silver tillsammans med äpplejuice) och tog den på tom mage innan frukost imorse. Resulaten går ju inte att förutse så här långt i förväg men hittils har jag rapat oreganoolja hela morgonen och stinker vitlök ur käften. Illa när man kan känna det själv.. vågar knappt tänka på hur illa jag stinker i andras näsor HUA! Men men, det får det vara värt. Jag vet ju vart det kommer ifrån. DMSO´n- En sån där ofrånkomlig otrevlig liten biverkan men vad gör man väl inte för att försöka läka en trasig kropp - eller tarm i det här fallet.

Kanske behöver jag inte beskriva hur gårdagskvällen var? Med tanke på dagens beslut vill säga.. skit! Usch vad ont jag hade.. o det bara fortsatte o fortsatte o tokjäsningarna ville inte ge med sig. Ångrade att jag tog magnesiumet och kaliumcitratet så tidigt på morgonen. Skall jag ta det ikväll låter jag det nog snarare värka över natten än köra upp magen under dagen - för det gör det.

För övrigt hoppas jag att dagen skall bli bra. Kanske kommer mamma och hälsar på mig (stackarn, hon får dras med mig ofta!) och käkar lite lunch på en tokvarm balkong? Annars blir det jag, lillan och vovvarna som får roa oss här hemma. Nästa vecka är det nya botoxinjektioner på Huddinge som gäller. Kan inte påstå att jag ser fram emot det men måste ju bryta den onda cirkeln med alla dessa tarmkramper som inte ger sig.. botox är ju ett ytterst effektivt sätt att få dem att släppa..  även om det inte direkt är det mildaste av behandlingarna man kan utsätta sig för.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar