tisdag 1 november 2011

Movicol gånger tre

Förmiddagen igår var rätt ok. Eftermiddagen desto sämre. Vände totalt runt klockan tre. Katastrofen var återigen ett faktum. Hade hoppats på att det skulle bli annorlunda igår men tji fick jag. Tre verkningslösa resulax på raken under eftermiddagen skapade smärre panik i tarmkanalen. Invaginationen infann sig med full kraft och låste snarare fast skiten än att få ur den ur kroppen. Då pratar jag även om resulaxen. Magen var uppblåst och stenhård som en.. tja, jag brukar ju säga badboll eller jordglob så vad skall jag likna den vid den här gången? En stenbumling?

Gaserna var hemska och trots kraftig massage från maken ville det inte flytta på sig ett skvatt förrän flera timmar senare, nån kvart innan vi gick o lade oss. Då brakade det löst totalt istället. Tog en extra påse movicol innan jag lade mig tillsammans med två oxyflush och hoppades på det bästa. Sov rätt ok inatt men drömde mardrömmar om nån tumör i halsen som de skulle operera bort utan bedövning?! En alvedon erbjöds jag men tjena.. den hjälpte inte!! De tröstade mig med att tumören kunde ju i alla fall inte växa sig större än mitt huvud?! Jo eller hur.. Hemska natt.

Vaknade med en mage som var relativt obråkig. Va nu det är för ord. Den visade sig snart från sin rätta sida igen, när jag kom upp ur sängen. Resulaxen har inte gjort vad den borde idag heller o försöker bli av med det vatten som fastnat men jag hoppas innerligt på en bättre dag idag än vad jag hade igår. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar