måndag 7 november 2011

Läkartid! Underbart ÄR kort

Fick en kallelse med posten idag. En efterlängtad sådan. Kan man säga så om en läkartid? Jag som egentligen lider av enorm läkarskräck.. men på nåt sätt har jag lyckats komma över den, inte läkarskräcken men känslan av panik så fort jag får en kallelse. Den här läkaren gillar jag ju, de andra.. sitter nervositeten i inför fortfarande. Det är som bekant Greger vi talar om. Inte världens mest lättillgängliga läkare precis!!

När jag nu äntligen får en kallelse med posten och sliter upp kuvertet inser jag snar att (återigen) underbart är kort. Tiden jag fått är den 15 dec. Samma dag som vi egentligen kommer hem från Guadeloupe. Vi mellanlandar visserligen i Stockholm, men hur fan ska det gå till att ta sig till ett läkarbesök efter en flygresa som jag ännu inte vet hur jag skall göra för att klara av? 10 timmars flyg är ingen dröm för någon som har en mage som inte fungerar och ständigt protesterar... men detta är vår bröllopsresa och jag har bestämt mig för att jag bara SKA iväg om det så skall vara det sista jag gör. Oron för hur själva flygresan skall gå ökar dock för var dag som går eftersom magen inte visar minsta tecken till en varaktig förbättring. När man tror man är på banan spricker det direkt. Så även idag.

Hm, snurrar i skallen. Får se hur jag ska göra.. får diskutera detta med maken när han kommer hem från jobbet idag. Skall vi ta in på hotell o stanna en extra natt i Sthlm? Skall jag försöka boka om och riskera att det drar ut på tiden ytterligare ett halvår? Känns som jag väger mellan pest och kolera. Jag vet ju att Gregers tider är oerhört eftertraktade. O han är den enda läkare som någonsin förstått sig på min eländiga kropp!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar