tisdag 22 november 2011

Det blir aldrig som man tänkt sig

Det är en sak som är säker. På gott och ont. Ibland skulle det dock vara trevligt om NÅGOT gick som man hade tänkt sig :-/

Spenderade eftermiddagen och kvällen hos mamma igår. Trevligt! Tyckte jag mådde lite bättre under kvällen.. tills all spännvärk började röra på sig strax före läggdax. Anade vad som komma skulle, och mycket riktigt. Det blev en natt på brädan med resulax och tokdiarré som värkte i magen. Underbart. Not. Inte många timmars sömn med andra ord.. morgonens procedur gick åt skogen. Rent utsagt. Inget ville funka och redan där sprack det alltså... fantastiskt med tanke på att vi hade bestämt att baka tunnbröd på mormors gamla häll tillsammans med svägerskan. Satte dock igång med baket tidigare så vi hann ungefär halvvägs innan hon dök upp med mitt lilla charmtroll till brorson. Hann gå en snabb promenix med hundarna också vilket var välbehövligt! Dessvärre blev det bara en fika ihop innan jag fick dra mig eftersom magen var så jävlig, men brödet smakade ju i alla fall kalasgott!

Det stoppade dock inte här.. nej då. Jag ringde upp Karolinska igen igår och fick tala med Maria. Tack o lov! Undrade varför läkaren inte ringt upp nån av dagarna när jag varit inbokat på telefontid och hon kunde inte förstå det.. lovade kolla upp men insåg att han är i Göteborg den här veckan.. underbart.. lovade då att försöka få nån annan läkare att åtminstone skriva ut de recept jag behöver men ändå!! Man blir bara så trött..  nästa pers var östra. De svarade inte igår så jag ringde idag igen. Först fick jag precis det besked jag hade räknat med, det vill säga att sköterskan inte lyckats få tag på läkaren. Då blev jag rejält irreterad o sa att jag kommer på återbudstid eller vad fan som helst bara jag får komma dit! Det tog ungefär en kvart efter det innan hon ringde upp och på nåt mirakulöst sätt (!?) fått tag i kirurgen. Fick en preliminär tid att träffa honom på torsdag halv tio, men med starka förmaningar om att jag måste va beredd att jag kan få vänta eftersom han har bakjour och tar mig extra..  jo, tack.. vänta.. jag är ganska övertygad om att jag blir sittandes där halva dan. Men då får det bli så för jag måste ju dit! Dessvärre krockade detta besök med ett annat läkarbesök jag hade inbokat.. men vad gör man? Man har att välja mellan pest och kolera det är bara att ta det minst smärtsamma..  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar