torsdag 17 november 2011

Inget samtal

Det kom aldrig något samtal igår. På nåt sätt blev jag inte förvånad. Det har hänt så många gånger nu att jag tappat räkningen.. :( ska det vara så? Man går med telefon på sig hela dagen bara för att inte riskera att missa detta viktiga samtal (ja, för oss patienter är dessa samtal viktiga!) och så kommer det aldrig? Man inser att man väntat förgäves.. man förbereder sig, man laddar.. går igenom vad man ska säga o vips så försvinner allt hopp återigen.

Har ringt upp gastro idag igen. De slipper mig inte så lätt! Tänker tala om att läkaren inte ringde så får de se till att ordna en ny telefontid åt mig SNARAST. Men det är sjukt att man inte längre ska hoppas.. på en så liten sak som ett telefonsamtal?

Samtalet var inte det enda som uteblev igår. Remissen jag lagt stort hopp till verkar strula lika mycket den. Ringde kirurgen idag igen. Bara för att mötas av en otrevlig sköterska på kolorektal som förkunnade att några tider har de minsann inte förrän nästa år?! Nästa år?! Det går inte, sa jag. Det här är fan akut! Hon undrade vad jag baserar akut på.. tja, om inte remissen räcker som säger att jag behöver en tid inom två veckor o om det inte räcker med att jag har toksmärtor, totalstopp i tarmen och inte sover längre så.. ?!! Jag kallar det väldigt akut!

Sköterskan gick med på att lägga en "lapp" till läkaren o be honom se ifall han kan skapa en extratid åt mig? Va fan.. jag ska ringa igen imorgon.. om den u inte har några tider får de väl för i helvete (ursäkta språket men idag är jag vällldigt upprörd!) skicka mig till ett ställe där de har det?! Jag blir så trött. Det handlar inte om att de inte har tider, för de har de - om de vill! Det handlar om denna förbannade planekonomi och jag undrar om det trots allt inte är dags att blanda in media snart. Ska det få hålla på såhär??? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar