lördag 19 november 2011

Vätska i buken... :(

Jag hade ingen bra dag igår, inte alls. Inte någongång under dagen var det "under kontroll". Det värkte mer eller mindre från scratch, det vill säga från det att jag steg upp ur sängen tills att jag gick och la mig. La inte av då ens. Tvärtom. Då bestämde sig magen för att svälla upp ÄNNU mer. Till o med maken kommenterade hur fort det gick. Det är nog inte meningen att jag ska få sova.. kanske i ett annat liv? Till råga på allt kräktes Lukas imorse igen. Galla inget annat och åt som vanligt sin frukost med ny aptit.. jag blir så trött.. varför???

Skall testa att koka fisk och ris till honom idag och se om det blir bättre.. jag tror i och för sig inte det har med dieten att göra men det är ju värt att prova!

Magen är, as we speak, inte i nåt vidare skick. Vätskan och diarrén från igår vill inte riktigt ge med sig och trots att jag faktiskt fått ut bra mycket mer än igår (i form av rinnande diarré då...) så slutar det inte att värka och spänna. Sitter kvar så mycket mer och mer mediciner än jag tagit redan kan jag inte stoppa i mig nu. Skall experimentera lite mer movicol dosen under dagen tänkte jag, dra ner en påse eller två och se om det kan bli lite mindre vätska då? Den kommer ju liksom inte ut som den ska ändå och diarré som sitter fast har jag ju oavsett... :( 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar