tisdag 15 november 2011

Några timmars sömn = yihoo!!

Gårdagen var, precis som övriga dagar, otroligt jobbig. Kvällen var inget undantag. Plågade mig med ut på kvällsrundan med hundarna istället för att be maken ta dem själv igår igen. Det fick han göra kvällen innan då jag helt enkelt inte höll ihop. Resulaxen igår ville inte ta med sig något nämnvärt, men den fick med sig en hel del gas. Det gjorde att det i alla fall (till en början) rörde om i grytan och gick att knåda lite. Tills jag åt och det sprängde upp igen vill säga. Men det var väl bara att vänta? Jag ska nog inte äta.. :-/

Det blev svårare och svårare att få igenom gaserna under kvällen och strax före läggdax skvalpade det i hela buken. Nån timme efter att jag krupit till kojs var det dags att rusa på toa. Pinkeri. Har druckit otroligt mycket (vatten ;)) de sista dagarna då jag känt mig så förbannat törstig men när jag behövt gå och pinka har det liksom kommit otroligt lite och känts som jag inte kunnat tömma blåsan heller. Tydligen fick det där bakslag inatt. Sprang tre gånger på raken med ungefär femton minuters mellan och pinkade som sjutton. Magen sjönk ihop som en vattenballong som man tömmer på vatten. Skumt! Men efter det började det röra på sig igen, det vill säga jag kunde pressa ut lite gaser. GUD SÅ SKÖNT!

Sov några timmar i natt i alla fall. Lycklig! En "vanlig" Svensson skulle nog kalla det sömnbrist, men är man van att inte få sova var det guld värt. Dessa få timmar var som en dröm.. Lukas delade kudde med mig och jag fick världens kramp i armen men inatt gjorde det ingenting.

Resulaxen och relaxiten har gjort större nytta idag. Tre omgångar har fått med sig mer än vad jag lyckats klämma ur mig under veckan totalt sett och det känns som en annan kropp.. det går att ta på magen utan att jag skriker?! O ändå är den fortfarande bomfull?! Sjukt. Jag bara hoppas resten av dagen skall fortsätta på samma vis och att tarmen bestämmer sig för att göra sig av med allt det värkande innehåll den går och trycker på.. det gör redan ont igen. Underbart är kort.

De senaste tre dagarnas tarmrecept: 3-4 resulax, 2 relaxit, lite vatten i resulaxklysmorna, 6 påsar movicol junior.. 2 oxyflush.. linfrön, massor med vatten (oralt) o "snäll" få fart på magen mat..  man ska inte tro att det hjälper att vänta på att någon skall skita från himlen (För ärligt talat skiter de så hamnar det inte på dig!) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar