onsdag 23 november 2011

En hel natts sömn!

Det är sjukt att man ska vara glad över något som egentligen borde vara helt naturligt - att få sova. En hel natt dessutom. Nåja, vaknat ett par gånger och vridit på mig men somnat om ganska snabbt efter det. Det får man väl ändå räkna som en hel natt..! Till skillnad från de nätter då man knappt sover alls.. som blivit lite för mycket av en vana de sista månaderna. Ingen bräda och inget stök gud så skönt!

Magen skötte sig dessutom bättre under andra hälften av gårdagseftermiddagen, fick med mig ganska mycket avfall med min sista resulax och gud så skönt det var. Som en börda som lyftes från mina axlar (mage). Drömde dock mardrömmar om mötet med kirurgen imorgon och vaknade med världens skallebank som inte vill ge med sig.

Varit och tagit lite blodprover nu på morgonen vilket innebär att jag gick upp extra tidigt.. för att hinna med magproceduren innan det var dags att ge sig av vill säga.. dessvärre ingen bra sköterska som stack mig, hon träffade fel och nu har jag en sån där härligt tjock sprängande bula i armvecket.. en sån där tennisboll som liksom tar emot när man böjer armen.. men men, jämfört med magsmärtorna - är det en droppe i havet!

Jag är glad att jag fick sova lite inatt. Det var välbehövt! Idag har jag ganska mycket som jag tänkte hinna med.. har fått ett nummer till en "Knackare" som jag tänkte försöka ta mig för att ringa, men det har inte blivit av ännu.. får se om jag får tummen ur idag. När jag drar mig för något finns det väl en bakomliggande anledning antar jag.. kanske bra att lyssna på magkänslan då och avvakta tills tiden känns mogen? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar