söndag 27 november 2011

Dulcolax = rävgift för tarmen

Jag fick vad jag förtjänade - och mer - för att jag testade de där dulcolaxtabletterna igår. Fy fan. Hela dagen var som en levande mardröm. Jag som trodde det skulle bli bättre.. som det var precis när smärtan släppte på natten, men tji fick jag. Underbart är kort som jag sagt så många gånger förr. Det blev snarare värre än vanligt under eftermiddagen.

Slutade med fler resulax än dagen innan, fler relaxit och ändå katastrof. Kvällspromenaden var en plåga. Ren o skär. Mamma kom över o hjälte mig massera min onda mage, som skvalpade av vätska från revbenen och neråt. Fruktansvärt. Maken var inte hemma så det är tur man har en sån underbar mamma som ställer upp i alla väder.. vad hade jag gjort utan henne??

Mina egna knogar var så ömma i slutet av kvällen att de svullnade upp.  Fick inte ordning på eländet vare sig efter massagen eller knådandet. Fortsatte långt in på kvällen och slutade med ett sent brädpass. Lite av smärtan släppte då jag fick ut en massa gas och slem med hjälp av brädan och resulax men det lät inte vänta länge på sig innan det var där igen. Uppe sen fyra imorse och sen dess har det varit samma helvete. I valet och kvalet (eller våndan!) över om jag skall ta fler dulcolax idag eller inte..  planen var ju att använda dem i nödfall för att tömma tarmen så mycket som möjligt innan resan. Men om det ska bli så här efter? Om de inte får med sig allt trots att jag tar fler tabletter? Hur fan gör jag då? Kan ju inte ha sån här värk o må så här jävligt om vi ska ut o flyga.. Som det känns nu vet i fan hur jag ska komma mig iväg. Hur jag ska klara flygresan har jag ingen aning om men jag antar att det får bli som det blir.. o hur det blir det fasar jag över.

Planen är i alla fall att ta ett par tabletter i eftermiddag efter lunchen, sen ett par till strax före läggdax. Sen köra näringsdrycker hela dagen imorgon för att inte fylla på tarmen ytterligare. Vi får väl se. Just nu känns magen som en stor värkande varböld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar