lördag 19 november 2011

Ett snäpp bättre än igår

Morgonen började som bekant inte så bra för mig idag. Dagen har dock fortsatt åt det lite bättre hållet. En härligt fin räkmacka till lunch satt fint! Makens pepparkaksbak som förgyllt lägenheten med härlig doft kanske inte var lika bra för magen men ändå välförtjänt anser jag :) Jag hade den stora äran att ta tid, plocka ur ugnen och lägga över de färdiga kakorna på ett galler *S*. O käka dem såklart! Skall dock garnera några av dem senare, lite stora pepparkakshjärtan som jag gjort o tänkte hänga i fönstren. Så något har jag allt gjort ,)

Tyckte dock att jag och hundarna hade det bättre i soffan tillsammans med hypnosskivan. Gjorde oss gott idag. Vi behövde den efter nattens pers. Magen sprakade inte loss lika mycket under vilan idag som den normalt brukar, jag får anta att det är ett positivt tecken?! Tog ingen relaxit när jag låg ner idag heller utan väntade tills nu, när jag sitter här o trampar sönder min cykel igen. Sadeln sjunger verkligen på sista versen. Silvertejp i all ära men den håller faktiskt inte hur länge som helst...

Har minskat en påse movicol idag. Tog två till frukost, en till lunch och så får vi se om det blir en eller två till middagen ikväll. Något måste jag göra så uppkörd och upprörd som magen varit sista tiden.. bra med diarré om man får ut den kanske men när den kör fast och bara vätskar upp hela buken? Inte vidare bra..

Kvällens middag består i alla fall av en fin färsk lax från fiskhuset som vi skall köra i ugnen överbakad med en massa färska örter, apelsin, ingefära, vitlök och citron. Blir nog mumsemums tror jag! Maken har förberett sin berömda tzatziki att ha till så det kan inte bli annat än bra.. jo, det kan bli för mycket och det är väl det som är risken när man har en god middag framför sig.. men.. det är ju lördag.. den där ursäkten var dålig jag vet. Jag har dålig karaktär när det gäller att äta minilite många gånger. Jag är mer fast vid tre stora mål och lite däremellan.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar