torsdag 24 november 2011

Det närmar sig...

Har haft en jobbig morgon idag med. Bestämde mig för att jag behöver klippa mig idag och bokade en tid klockan elva, vilket innebär att jag får gå upp tidigare än normalt. Ingen bra förutsättning när man vaknar med världens skallebank, näsblod och en mage som är sprickfärdig. La mig igår med dundervärk i magen och stoppade i mig två alvedon före läggdax. Lyckades på nåt sätt somna, men tji fick jag skiten var här igen imorse och vill inte ge med sig.

Samma visa som igår. 3 resulax och en relaxit redan.. långt före lunch.. det borde egentligen vara nog för en dag.. men det blir det inte. Långt ifrån. Tokdiarré som sitter fast. Lossnar undan för undan med varje liten klysma, men kör lika mycket fast.. krampar.. stopp.. magen sväller.. timmar på brädan redan. Underbara liv?

Det är i alla fall fredag idag, skall göra lite satay idag tänkte jag och bjussa mamma på julfika :) Vår resa närmar sig med stormsteg och jag ser fram emot den med både fasa och förväntan. Flygresan kommer bli ett helvete och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av den än.. men på nåt sätt får det gå! Halva väskan lär ju bli full på bara mediciner som det ser ut nu, därtill extrapackningen med brädan (som vi tack och lov har fått löfte om att ta med gratis!)

Skall försöka få klart de mesta julklapparna idag också och hämta mina journalkopior på posten.. de jag beställde från Karolinska för ett tag sedan. De är skickade med rek och det skall bli intressant att se vad det står!! Alltid lika spännande att läsa.. ;-/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar