lördag 12 november 2011

Relaxit bakslag

Försökte mig på samma knep med magen idag som jag gjorde igår. Magen har, som bekant, varit överjävlig den här morgonen (vad annat att vänta efter sen och övermäktig bröllopsmiddag igår?) och så även fram tills nu. Både vatten och resulax har bestämt sig för att fastna så jag valde att testa relaxitgrejen från igår. Samma koncept. Mindre verkan.. suck. Den fick mig att springa på dass inom en halvtimme men vad som kom ut.. tja, inte mycket :( det som sitter det sitter där  det sitter helt enkelt. Rätt och slätt. Magen spärrade upp sig ännu mer och nu ser den verkligen ut som en sprickfärdig badboll. Känns ungefär likadant. Tog nog en påse movicol mindre igår också, kanske det gjorde nån skillnad? Ingen papaverin ännu men jag ska trycka i mig ett par tabletter o se om de gör nåt.. kan ju knappast bli värre än vad det redan är..

Dags att hämta in värmekudden från den kalla bilen också.. känns som den inte gör så mycket nytta av att ligga i en nollgradig bil och bli kall?!

Har förberett kvällens middag. Blir varm rotfruktssallad med en dressing av bland annat dijonsenap, lime och honung och varmrökt lax till det. Funderar på sås det får bli nån kall yofubaserad tror jag. Efterrätt ska jag fixa idag med. Det är ju lördag. Minipaj med frukt och vaniljsås tänkte jag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar