torsdag 30 juni 2011

En present som fick mitt hjärta att gråta..

Jag fick en gåva med posten idag. Jag trodde det var paket från hemveterinären (hundfoder jag köper till Tuffe på nätet.. han är allergisk och jag kompetterar den mat jag lagar åt honom med hypoallergenic för att han inte ska råka på massa onödiga brister...) men tji fick jag.. det var ingen leverans från hemveterinären.. det var en gåva.. från en tjej som läser min blogg! Det träffade i hjärtat vill jag säga.. JAG?! Har nog aldrig fått presenter från människor jag inte träffat förr.. om man bortser från kolorna eller marianne light som jag fick av pensionärerna när jag satt i kassan på Konsum när jag var typ.. femton?!!

Som sagt. Det värmde i mitt kalla lilla hjärta.. :) Den kommer att användas be sure. Tack Magdalena! Du har verkligen rört om i min lilla skalle.. ett mål har jag i alla fall uppnått med min blogg... att kunna ge tips och råd till andra som befinner sig i samma, jävliga situation som jag själv hälsomässigt och som inte finner någon tröst hos läkarkåren. Jag hoppas kunna bidra med mer, mycket mer. Om jag kan hjälpa någon, om så bara en endaste liten själ att få må lite bättre har jag uppfyllt mitt syfte.

Sitter här med magen knökfull av tonfisk. Firar lite. Final countdown.. det är idag en månad kvar tills jag blir fru. Bara en sån sak. Gåvan var avsedd för detta tillfälle. Jag är förväntansfull, spänd och entusiastisk på en gång. Rädd för magen men otroligt glad om man bortser från allt knas som omgärdar och förmörkar vår glädje! :) :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar