onsdag 15 juni 2011

oj oj oj det bubblar och det bankar..

Ungefär så såg gårdagen ut. Var iväg en sväng till Göteborg för att snygga till mig lite. Let's Deal och Groupon är bra ibland. Men ibland hamnar de otaktiskt nog på fel datum. Var meningen att jag skulle utnyttjat detta i april egentligen, då jag köpte dealen redan till Jul.. tydligen var det många fler än jag som tänkte samma sak. Tiderna var slut så dealen blev förlängd. Alltså fick jag åka igår. Nöjd blev jag o känner mig faktiskt bra mycket finare (kan behövas nu när man är grinig och hormonstinn till råga på allt!) men oj vad magen tog stryk..

Inte nog med långa resan till Göteborg och kommunaltrafik som jag AVSKYR. Tar sån förbannad tid att sitta o skumpa runt på bussen.. speciellt när man är van att åka bil.. men parkera i stan o köra i rusningstrafik är inte min grej. Blir bara stressad o nervös, vilket är nåt jag in i det sista försöker att undvika.

Väl där var de försenare. Tjugo minuter. Jag hamna i nån massagestol och fick ryggen mörbultad. OJ vad jag behöver massage OJ vad ont! Men men det var nog bra för nåt. När själva behandlingen väl var avslutad, efter två hela timmar och många nya affärsidéer när jag väl blir så bra (det spritter i kroppen med idéer nu! Hälften hade räckt..) var magen rejält i olag. Gillade inte att sitta/ligga så länge.. eftermiddagens katastrof var ett faktum. Men jag fixade det rätt bra trots allt. Var supertrött när jag kom hem o landade på brädan.. en halvtimme senare insåg jag att det inte skulle funka. Knådade i soffan istället. FUnkade bättre men inte bra. Mat i magen satte skiten i rullning och ja som sagt, katastrofen var ett smärre faktum.. att inte röra sig är inte min grej. Det funkar inte magmässigt. Jag mår som bäst när jag kan röra mig och vara i farten med vila däremellan.

Käkade en sen middag och kom i säng lika sent. Tolv. Inte min vardag precis.. sov dåligt o var vaken vid fyra.. räknade timmarna tills jag gick upp vid sju...  blodat ner både trosor och nattlinne. Suck. Skallebank som heter duga. Men men, det skall nog ge sig. Bröllopsresan är bokad och bara det gör att i alla fall hjärnan mår lite bättre!

Nu väntar jag bara på att min nya laddnig oxyflush ska landa i brevlådan. Den är efterlängtad. Har inget att ta till för tillfället då jag inte vill börja med resolor igen om jag inte absolut måste..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar