tisdag 21 juni 2011

Slut i hela kroppen..

Idag är jag trött. Jävligt trött. Förmodar att det är helgens aktiviteter som slår tillbaks på mig? Man tror man är fit men icke.. har varit en hektisk vecka. Mycket stress, mycket press.. många beslut att fatta.. en hel del nervositet att bemästra.

Nu känns det som luften liksom gått ur mig. Magen mår inte alls prima. Inte kroppen heller. Känns som jag skulle kunna sova ett decennium. Problemet ligger bara i att jag INTE KAN sova. Hur ska jag då kunna sova ett decennium? För att göra det vore det liksom en bra start om jag somnar till att börja med.. eller låter bli att vakna vid två, tre för att ligga vaken resten av natten. Urk. Jag hoppas jag sover lite bättre fram till bröllopet det lär bli en tuff(are) dag än tänkt annars!

På söndag är det bara en månad kvar. Vi har kommit långt. Jag är ganska nöjd över resultatet hittils det blir nog bra! Tog mig ut o cyklade en sväng med Anders igår. Kändes gött i kroppen att köra igenom den lite.. men kroppen var nog inte riktigt med på noterna. Den blev trött men inte sömnig?

Att testa viner när man redan är slut efter helgens bravader kanske inte var den smartaste idén men å andra sidan måste vi ju fatta ett beslut även på den fronten och tiden börjar bli knapp. Vi kom faktiskt fram till nåt som jag tror kan bli en bra lösning. Bara en sån sak.

Idag är det middag med sambons jobb som gäller. Egentligen femkamp också.. men min hälsa o min kropp skiker att jag ska ta det lugnt. Den vill inte. Den orkar inte. Så jag försöker ta mig till middagen o tror att jag hoppar resten.. det lär bli en sen kväll ändå. O jag kommer inte sova ikapp imorgon. Det är midsommar på fredag också och på torsdag ska vi ha vänner hem.. imorgon är en annan dag? Ibland får man verkligen känna att man lever.. det är ju tur att vi inte skall iväg på äventyr på torsdag eller fredag i alla fall utan att vi kan vara hemma så jag får sköta kroppen på de sätt jag faktiskt behöver för att den ska fungera. Den bryr sig inte om ifall mitt schema är späckat med annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar