onsdag 29 juni 2011

En dag vid havet

Igår blev en dag i havets tecken. Fick mig till o med lite bränna på axlarna. Nu är bonnabrännan ersatt av linnebränna och shortsbränna. Om det är så mycket bättre kan jag egentligen inte svara på men vad som helst är väl bättre än en traditionell bonnabränna?? I min värld i alla fall..

Lunchen förvandlades igår till en cykeltur till havet och en medhavd lunchbox! Gud va skönt! Magen mådde bra av lite omskvalpning dessutom.. resten av dagen blev lite sisådär får man väl säga. Apont i magen o stress över att bli klar till båtutflykten senare på kvällen även om denna var en utflykt jag såg fram emot o hade sett fram emot ett bra tag. Typ halva sommaren. För halva sommaren har ju faktiskt redan gått.. ironiskt som det må låta.. tretton grader o snålblåst.. nåja, det har i alla fall liknat sommar lite mer de senaste dagarna. Jag hoppas innerligt det håller till slutet av juli åtminstone!! Framförallt över slutet av juli.. utan speciell anledning ,)

Båtutflykten (fisketuren) var härlig, det ska jag inte sticka under stol med. Men magen.. den levde sitt eget liv. Katastrof. Kunde inte riktigt vare sig njuta eller slappna av. Hade tänkt mig ett bad men vinden och sambons blick (o snabba uppgång ur havet) fick mig att omvärdera den tanken ganska snart. Han tål det mesta han gillar ju kyla.. men när han säger att de "inte var så skönt" då tvivlar man starkt på om man verkligen borde doppa sina kära delar i havet. Inser lika snart att Nej det borde man inte.

Kom hem med tokvärk. Tog en sen promenix med vovvarna och vid det laget hade det faktiskt börjat svalna av utomhus. Kom i säng sent. Vid elva. Sent för att vara mig. En portion glass o en skål nötter senare damp jag i säng. Vaknade vid tre o somna inte om. Magen bråkade.

Idag hoppas jag på cykeltur o bad.. vi får väl se vad som händer. Men cykeltur blir det oavsett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar