måndag 27 juni 2011

En löptur och en middag senare..

Sitter på balkongen och fipplar med lilla datorn. Ja, den minililla som knappt går att skriva på. Ursäkta alla felskrivningar och feltryck men det är inte mitt fel :-/ den är inte gjord för människor den här lilla manicken!!

Blev en löprunda tillslut trots allt. Magen liked! Gillade inte middagen lika bra. Tortillawrap med firre och en greksallad.. nötter på det. Mycket nötter. Kanske inte så konstigt att jag fick bakslag??

Maken (blivande) sitter vid köksbordet o fipplar med sin dator. Socialt? Nåt ska man roa sig med. Imorgon jobbar han hemma upplyste han mig om. En lunch vid havet kom vi fram till.Jag fixar o så tar vi cyklarna ner. Låter som något magen kan gilla!! Planen är att ta oss ut på havet på kvällen o fiska lite. Som bekant fiskar jag inte men jag äter gärna fångsten, så länge jag slipper se den kika på mig. Har svårt för att äta mat jag haft ögonkontakt med. Kalla mig nojjig . eller löjlig. Jag kan bara hålla med.

Ont i magen..? Ja, som vanligt.. Lukas håller på att döda (vilket gosedjur i raden?) vid mina fötter.. vattenflaskan gör mig sällskap tidigare var det ett glas rose´. Det är gott med sommar på alla vis.. tänk om vädret kunde hålla sig så här. Psyket mår så mycket bättre.. även om kroppen inte vill hänga med!! Har så mycket spring i benen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar