fredag 17 juni 2011

O ännu en natt utan sömn..

Jag fattar det inte.. vad har hänt med min sömn?? Det är tredje natten i rad som jag sover skitkasst. Igår gick jag till o med o la mig sent "Bara för att". Satt uppe o brände pengar på hudprodukter (inte bra att vara uppe sent o ensam hemma med andra ord.. urk!) som jag i och för sig behövde me kanske inte riktigt borde lägga pengarna på just nu. Men men, gjort är gjort. Jag behöver dem som sagt o blev lite smått lycklig inombords när beställningen väl var genomförd.. jag är ju tjej trots allt... det är en last jag har.. suck.

Lyckades trots detta inte somna. Borde ju va trött o lycklig? Tydligen inte. Jag var definitivt inte olycklig, men jag var fanimej inte trött heller.. gick bara inte o sova. Lukas verkade inte ha några problem han snarka gott bredvid mig och sen kom även Tuffe o gjorde oss sällskap.

Idag vaknade jag med en mer bubblig mage igen. Mina oxyflush kom igår kanske är det de som kört igång den från stillastående? Jag vet inte det återstår att se. Men nåt var jag ju tvungen att göra för magen började lägga av igen. Totalt. Det där trycket.. jag kan inte beskriva den där gassmärtan när de sätter sig o inte går vidare.

Min mamma var här igår o berättade att hon vaknat av magsmärtor. Hon hade drömt att hon hade ont o när hon vaknade kunde hon inte röra sig. Det är lite skumt i och med att min mamma har en mage av stål.. sällan eller aldrig som hon har ont i magen.. men som hon sa, det var gaser som satt sig fel o innan hon fick rapat o rört på sig s de flyttade sig, hon trodde hon skulle dö..  jag känner väl igen den känslan. Det är en smärta som inte går att beskriva. Fy fan vad läskigt sa hon.. jo, det är ju så..  på nåt sätt lär man sig leva även med det. För man har inget val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar