måndag 13 juni 2011

Uppdatering efter SNS

Jag måste medge en sak. Min mage har varit i bättre skick än jag nånsin hade kunnat hoppas på efter sns testperioden. Missförstå mig rätt nu. Den har varit allt annat än bra. Den har periodvis varit överjävlig - MEN jag hade räknat med att den skulle vara ÄNNU sämre. Det får jag tolka som positivt?

De första fyra dagarna efter SNS var den betydligt lugnare än den var innan jag hade min tre veckors testperiod. Dock började den femte dagen med en ändrad karaktär av magsmärtor.. Lite väl likt hur jag haft det innan.. tokjäsningar, bubbel, magvärk, illamåeende, sura uppstötningar.. trötthet.. osv osv. Igår gick förmiddagen relativt bra men sen gick det mer åt skogen än jag hade räknat med. Fick trots allt igenom ganska bra med skit ur systemet om man ska prata klarspråk, men konsistensen skvallrade om att en förändring var på g. Så var också fallet. Efter sista toabesöket vägrade magen ge sig.

VÄRK, VÄRK, VÄRK. Tokspänt och uppkört. Mådde illa. Kände mig magsjuk. Löprundan hjälpte inte efteråt. Det var JÄTTESKÖNT att komma ut o skaka runt både tarmar och fläsk och det kändes bra så länge vi sprang. Men när jag stannade.. urk.. fick tryckt ut en del värkande gaser (men de ersattes naturligtvis med nya så fort de gamla lämnat kroppen..) men det liksom hjälpte inte, kvällen var dömd att bli en värkkväll oavsett. Hjälpte inte att jag fick bort en massa värkande gojja på brädan magen spärra upp sig med vätska och sen var det kört - igen. Idag är den sådär bråkande, sugande, jobbig som den var innan SNS testet. Som den inte varit under tiden. Jag undrar om det betyder att den är "back to business" - det vill säg som den var innan jag fick provat min lilla dosa - på allvar nu? Det återstår att se. Dagen är ännu ung.

Jag kör på med iberogast tre gånger om dagen (före mat) Dr Reckweg R7 en halvtimme före mat och lite probimage plus att jag dricker kollodialt silver. Tar 2+1 oxyflush dagligen och har kört på denna variant ett tag. Den som funkar bäst för tillfället.

Får se om det blir nån cykeltur idag eller om magen håller mig inomhus. Är i alla fall impad av mig själv att jag faktiskt tagit mig ut på massa saker som jag inte hade trott att jag skulle orka med de senaste veckorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar