fredag 1 juli 2011

PANIKONT :(

Idag mår jag fan. Verkligen fan. Usch vad jag längtar efter den där förbannade operationen.. 9 september?? Jag hoppas men jag vågar inte tro.. betyder i så fall att jag missar kräftskivan med sambons jobb.. men.. vad är en bal på slottet? I jämförelse med att få hälsan tillbaks.. eller delar av den åtminstone. Nu vet jag inte hur kroppen kommer reagera denna gång, det går inte att förutspå men med tanke på hur det gick sist och hur det går nu.. just nu känns det som jag går men jag lever inte? Jag lever men jag mår inte bra. Jag väntar på att livet ska börja igen? Låter sjukt men jag mår verkligen fan. Har tokvärk. Kanske inte blev bättre av all mat igår kväll men att det tar så tokstopp i tarmen som det gör nu, det är fan inte bra.

Inget vill funka för tillfället.. resulaxen har jag fått öka igen, men den fastnar mer än den gör nytta.. summa summarum tarmen spänner ut och magen bara växer.. en sak är säker jag vet hur magen skulle se ut om jag vore gravid!! Det är inget snack om saken. Det går liksom inte att ta miste på. Känns jobbigt när jag ser att folk glor på magen som sticker ut, eftersom jag för övrigt är ganska smal..  jag vet att mycket av det är inbillning eftersom jag är så förbannat medveten om det själv. Det är svårt att "glömmma bort" magen när den hela tiden påminner om att den finns där. HÖGLJUTT dessutom.

Skall vara barnvakt idag. Har ingen ork, ingen energi. Men det blir nog bra. Mamma skall komma hit en sväng efter jobbet när älsklingen är o fiskar.. tänkte överraska henne med lite färsk stekt plattfisk och färskpotatis när hon kommer :) jag hoppas det skall gå hem.

Drömmer om att ta upp företaget igen.. o livet går på vänt.. vill börja jobba o känna mig normal som andra - men magen sätter hela tiden käppar i hjulet för mig! Har planer på en webshop med smycken eftersom jag älskar att tillverka.. och har ett litet lager redan här hemma.. fick en lite kick av alla de där bröllopssmyckena jag gjort.. :) nu blir det mest dödskallar, olika former av stenar och svart dock.. vet inte vad det säger om mig?? Bebisar har sina faser och perioder.. hur är det med oss vuxna??? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar