torsdag 16 juni 2011

Sömnlös natt

Sov ingenting inatt. Verkligen ingenting. Visst slumrade jag fram o tillbaks men nån sömn var det inte tal om. Sov illa natten före också o det känns idag. Känner mig inte fräsch nånstans. Allmänt klubbad i huvudet. Vill bara dra täcket över huvudet o somna om.

Magen vill inte funka idag heller. Stress? Sömnbrist? Ingen oxyflush.. skiten har inte kommit än, jag börjar undra vart den tagit vägen? Borde varit här nu.. det kan inte ta sex dagar att skicka en liten burk på posten, suck..

Lukas skall vaccineras idag. Värmeslag ute. Jobbig morgonpromenix.. jag vet vad jag har att vänta idag. Funderade först på att lämna Tuffe hemma, men tror jag tar med dem båda.. så slipper han sitta där på balkongen i värmen o känna sig ensam. Han lär ju inte flytta sig en millimeter.. oavsett hur varmt det blir.

Fick ett brev på posten igår. Misstänker att nån som läser detta är inblandad.. men så länge jag inte kan bevisa så.. mina kära väninnor är smarta brudar. Sänder sms från telefonnummer som jag inte kan spåra. Uttänkt! Hm. Fick en lista över saker att packa.. för man vet aldrig när eller hur länge? Hjälp. Mäkta nervös blir jag. Försökt pressa min blivande make men han kniper som synden själv!! Yack. Inte ens mina värsta ögonfransblink funkar den här gången. Det är illa. Eller kanske inte. Han är lojal han skvallrar inte det är ett  som är säkert.. men han kunde ju ge mig en liten hint åtminstone.. idag har han flytt fältet till råga på allt.. här går man o väntar på att få "sona sitt brott" o vet fanimej vare sig ut eller in. Men fiskehatt med krokar? Ett rött hjärta? Jag börjar ana oråd.. en färgglad handduk? Som sagt.. det är fuffens på g det är ett som är säkert..  men jag har snälla vänner.. så jag tror inget ont om dem *ler snett o osäkert?*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar