tisdag 17 april 2012

Vakenfia

Mådde inte så bra igår kväll. Molvärk, som en kraftig mensvärk fast värre, i nedre delen av magen. Förmodar att det hör ihop med operationen och kanske nån form av nervsmärtor i samband med det men det var långt ifrån trevligt. Fick skippa kvällspromenaden med hundarna i sista sekund o låta maken ta dem ensam. Blev kvar med lillan inne och försökte mig på en resulax till. Ja, det underlättade en del - det hade tydligen samlats en kaskad av diarré (mys?!) som låg o tryckte och ökade smärtorna i buken. När jag väl fick bukt med den (tack o lov!) gav sig i alla fall den värsta smärtan.

Ville dock inte ge med sig helt så natten var ganska jobbig. Lite jäsigt o bubbligt o denna molvärk. Ont när jag rörde mig, men inte mer än att jag stod ut i alla fall. Funderade på ipren men lät bli. Gillar ju inte tabletter eg.. :-/

Såret ser i alla fall bättre ut idag (tack o lov även för det!) ev lite mindre svullnad också det är jag tacksam för! Lillfia däremot höll oss vakna även inatt. Hon somnade ganska gott till en början men vaknade igen vid tolvsnåret o var HUNGRIG. Maken var uppe en stund med henne o försökte få henne att lugna ner sig men det gick väl sådär till en början. .efter nån timme insåg hon nog att hon var ganska trött o somnade i sin egen säng (PUH!) vaknade igen med ett illtjut vid halv tre o var hungrig igen. Matade henne o fick henne att somna på mitt bröst. Där låg vi tills vi gick upp imorse. Hon var nog pigg o utvilad i alla fall, till skillnad från mig som känner mig lite smått som ett vandrande lik :-/ Nåja, det ger sig med tiden.

Försökte mig på avslappningsskivan igår men det gick inge vidare. Hade lillan på magen o båda vovvarna intill. De verkade slappna av VÄLDIGT bra, för att inte tala om maken som däckat o låg o snarkade LJUDLIGT vid mina fötter. Vi får väl kalla det gulligt familjemys ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar